top of page

JEG KJEMPER FOR LIVET- og ikke MOT KREFTEN .

Oppdatert: 30. mar. 2023Jeg velger å se at her må det som er friskt , det som fungerer styrkes. Oppmuntre alt som er bra.

Gjennom mine 25 år som terapeut oppmuntret jeg mine klienter til å SE MULIGHETER – IKKE BARE UTFORDRINGENE SOM NOE NEGATIVT.

BARN og VOKSNE MED UTFORDRINGER, som har vanselig med å takle sine egne utfordringer opplever ofte å møte avvisninger, irettesettelser, skjellsord og mobbing – bare fordi de ikke er som andre "såkalte normale» - Ikke alle passer inn i A4 boksen.


Jeg sammenligner disse cellene mine som vokser ukontrolert med disse personene som har det vanskelig med sine utfordringer, og tenker at jeg ikke skal påføre de flere traumer.

  • Jeg gir de oppmuntring

  • Jeg gir de kjærlighet

  • jeg «sier til de, at jeg forstår at de lider og at jeg ønsker å hjelpe de»

  • Jeg ser potensialet de har for å bli friske

  • Jeg visualiserer lyspartikler som endrer kreftcellene til friske lysende celler.Merkelig tankegang synes du kanskje , litt utradisjonelt, og det har du kanskje rett i – men dette er min måte å takle denne utfordringen jeg har fått på.

Ikke å pålegge disse cellene mer vondt, men la de få den oppmerksomheten de har behov for og vise de mulighetene de har for å komme tilbake til et normalt liv og celledeling.

Dette gjør jeg ved hjelp av et fantastisk helsepersjonell på Rikshospitalet og bruk av all min kunnskap gjenom 30 år som terapeut, coach, og utdannelse i konvensjonell og kinesisk medisin.


Veien blir til mens jeg går og har du lyst til å følge meg er du hjertelig velkommen

Jeg ønsker å presisere at det som føles riktig for meg ikke behøver å bli din sannhet.

Vi har alltid valg og vi kan velge på nytt hver dag.

Jeg sender gode tanker og ønsker deg en fin og god dag!


Mvh. Gunn Gudmundson

Comments


bottom of page