top of page

Hvordan opprettholde  opptimal helse og leve lengst mulig?

Dette var spørmål jeg stilte meg selv opp igjennom livet. 

Spesielt etter å ha jobbet noen år innen helsesektoren. Svarene kom underveis, de endret seg etterhvert som min jeg i tillegg tok flere utdannelser og kurser innen "Alternativ/Komplimentær medisin ", Akupunktur, Rosenmetoden, Vitaminer/Mineraler, Kosthold og Ernæring Homøopraktiker , Esoterisk Astrologi, Coach og Veileder i Eteriske Oljer. og en unik interesse for Hormonenes påvirkning.

Derfor er Eteriske oljer blitt et daglig og sterkt verktøy for meg, ALT HENGER SAMMEN. 

HUSK AT DU OGSÅ ER EN DEL AV NATUREN  OG DET ER SÅ MYE ENKLERE Å FOREBYGGE ENN Å REPARERE - DET ENESTE SOM KOMMER AV SEG SELV ER FORFALLET.

Det blir forhåpentleigvis enklere å forstå dette med hva eteriske oljer av terapeutisk grad ER, GJØR og HVORFOR BRUKE, etter å ha lest videre................

Hva er essensielle oljer?

 

Hva er essensielle oljer? Eteriske oljer er essensen av en plante, en gave fra jorden, destillert og forberedt på at du skal bringe naturens kraft inn i hjemmet ditt.

Inne i mange planter - skjult i røtter, frø, blomster, bark - er konsentrerte, svært potente kjemiske forbindelser. Disse naturlige forbindelsene er essensielle oljer.

Eteriske oljer gir en plante sin duft, beskytter den mot farlige miljøforhold, og til og med hjelper den med pollinering, blant andre viktige funksjoner og fordeler.

What is a doTERRA Essential Oil?
doTERRA Essential Oils

What is a doTERRA Essential Oil?

HVORDAN BRUKE ETERISKE OLJER?

Når du åpner en flaske ren, uforfalsket eterisk olje, blir sansene dine øyeblikkelig fylt med sin kraftige aroma, selv på avstand. Det nesen din oppdager er de naturlig forekommende elementene i den eteriske oljen.

Hver eterisk olje varierer i sin naturlige kjemi, så aromaer og fordeler er også unike. For eksempel inneholder lavendelolje elementer som gjør det effektivt for beroligende hudirritasjoner, og fremmer et avslappende miljø for søvn.

I mellomtiden, når det tas internt, støtter Frankincense olje immun-, nervøse og fordøyelsessystemer, og hjelpemidler i sunn cellulær funksjon. *

Bruk ETERISKE oljer for å forandre livet ditt 

Så mange av produktene vi bruker i vårt daglige liv er fylt med syntetiske kjemikalier. Disse unaturlige produktene kan tynge oss ned og til og med negativt påvirke måten vi tenker, føler og lever på.

Rene essensielle oljer tilbyr et alternativ til syntetiske produkter. Eteriske oljer er mer enn bare naturlige produkter. Hver med en unik kjemisk sminke, har essensielle oljer dusinvis av fordeler. Eteriske oljefordeler bestemmes av plantens kjemi. Hvis disse naturlige kjemikaliene er riktig ekstrahert, kan de brukes til å hjelpe deg i ditt daglige liv.

OPTIMALISER.png

Eteriske oljer er ikke en ny trend

Føler du at du har begynt å høre mye om essensielle oljer de siste årene? Mens du kanskje tror essensielle oljer er en ny, hip trend, er planteekstrakter og plantebaserte produkter dypt forankret i fortidens tradisjoner. Eteriske oljer har blitt brukt av gamle sivilisasjoner over hele verden for:

  • Aromaterapi

  • Personlig pleie

  • Helsetjenester praksis

  • Religiøse seremonier

  • Skjønnhetsbehandlinger

  • Matlaging

Hva brukes eteriske oljer til i dag? 

Historisk sett ble essensielle oljer brukt som en del av kulturell praksis og tradisjoner. Imidlertid har vi nå økende forskning som viser at essensielle oljer effektivt og trygt kan brukes i et bredere spekter av daglig praksis og rutiner for fantastiske fordeler. I dag kan eteriske oljer brukes til matlaging, husholdningsrengjøring, personlig hygiene og mye, mye mer. 

Når du bruker essensielle oljer, vil du ha flere naturlige løsninger og færre giftige, syntetisk produserte produkter i ditt liv og hjem.

Hva gjør eteriske oljer effektive?

Noen essensielle oljer er beroligende, toning og jording, mens andre er energigivende, oppvarming og fornyelse - men alle essensielle oljer er naturlige. Mangfoldet av essensielle oljer lar deg naturlig og effektivt adressere dine spesifikke bekymringer. 

Med så mange essensielle oljer tilgjengelig, kan du skreddersy dem til dine spesifikke ønsker og behov i stedet for å bli tvunget til å nøye seg med en generisk løsning. Dette gjør essensielle oljer til et populært valg for de som leter etter de beste naturlige løsningene i moderne tid. Versaliteten av essensielle oljer er en del av det som har gjort dem så populære de siste årene. Folk elsker at de kan bruke essensielle oljer til en rekke oppgaver, uten å måtte kjøpe flere produkter.

Hvordan bruke eteriske oljer

Hvordan bruker du essensielle oljer effektivt? Vær trygg på at du ikke trenger å være ekspert for å nyte det brede spekteret av fordeler som essensielle oljer tilbyr. Alt du virkelig trenger er en grunnleggende forståelse av hvordan du bruker essensielle oljer trygt og enkelt som en del av din daglige rutine.

Hvis du er klar til å lære inviterer jeg deg til et GRATIS KURS HELT UTEN FORPLIKTELSER .

Når du lærer hvordan du bruker essensielle oljer, vil du være på vei til en sunnere livsstil.

bottom of page