nedlasting.jpeg
nysgjerrig på hva
ETERISKE OLJER
kan gjøre for deg?

I

Velkommen til vår magiske oljeverden!

Våre fantastiske oljedråper kan gjøre hverdagen din både sunnere, enklere, mer harmonisk og til og med lykkeligere. Oljene våre passer like godt til barna dine, partneren din, husdyrene dine som deg selv.

Bli med oss

doTERRA Natural Spirit teamet er for deg som er klar for å ta 100% ansvar for eget liv og helse på en helhetlig måte. For deg som er opptatt av å tenke årsak og ta ansvar for egne valg og handlinger. For deg som er villig til å tilegne deg kunnskap og forstå visdommen bak eteriske oljer. For deg som er villig til å investere i egen helse, for så å hjelpe andre til å gjøre det samme. For deg som vet for å kunne hjelpe andre må du være i stand til å hjelpe deg selv først.

doTERRA handler om menneskene vel så mye som eteriske oljer, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er det beste selskapet å jobbe for i verden! Ingen andre kan måle seg med doTERRA når det gjelder integritet, etikk, verdier og hvordan de bidrar til å gjøre verden til et bedre sted. Du kan lese mer om doTERRA her.

Vi i doTERRA Natural Spirit hjelper hverandre med å velge naturlige løsninger frie for giftstoffer. doTERRA gir oss de produktene vi trenger for å ta vare på hele familien. Vi vet hvor viktig det er at kroppen fungerer som den skal, at vi har orden på fordøyelsen vår, at vi har god søvn, at vi håndterer stress og skaper overskudd. Hjemmene våre lukter himmelsk og vi lukter himmelsk!

2020-04-15 12_42_32.webp
doterra-wellness-advocate.webp
KAFFE med eller uten melk_ (3).png