top of page

Vekk opp din femininekraft med - ROSEROSE -


Kjærlighetens olje - Dronningen av alle oljer og har den høyeste frekvensen av alle eteriske oljer


. Som kvinne kan det være vanskelig å balansere alle rollene du innehar, (dette har jeg skrevet endel om tidlige.) Vi er en datter, kollega, kjæreste /kone og ikke mist oss selv - som skal holde tritt med venner, venninder , være "uptodate"og samtidig være en mor .


Ved å bli trygg i deg selv vil du godta dine sterke og svake side og du trenger ikke lenger å "late som" - du føler noe helt annet enn du gjør for å bli sett og eller få oppmerksomhet. . Det gjør du helt automatisk med å skinne i kraft av deg selv , - og være en leder i eget liv!


Vi har alle både maskuline og femenine sider i oss, det gjelder å ha balanse her som i alt annet. Som akupunktør jobbet jeg med å få mine klienter til å forstå dette, menn som kvinner. Det er gjer den maskuline kraften Yang som har vært det mest ettertraktede, og derfor er det mange kvinner som prøver å etterlignde mannen og den maskuline kraften , Yang., Men, uten Yin, den feminine, mister den sin kraft .

Det er her de fleste møter den berømmelige veggen, og blir utbrente.
Rosens helbredende egenskaper har blitt brukt i medisin i lang tid og har fortsatt en viktig rolle i Østen og i Vesten

Den brukes til utfordringer med huden og som "antiaging". forebygge arrdannelser


Den kan hjelpe deg til å stå opp for deg selv ,og øke DINE DRONNINGSKVALITETER

Behandler du deg selv med respekt vil du straks oppleve at "verden" møter deg med respekt.


Ønsker du å få mer kunnskap om de eteriske oljene, eller ble du litt nysgjerrig på hva de kan gjøre, hvordan bruke de og hvorfor, Holder vi et lite "Mini-kurs" hver mnd inne i en lukket Fb gruppe.


For å lese mer om det kan du gå inn på:
Gode tanker fra meg

Gunn GudmundsonComments


bottom of page