sol gunn.jpeg

Sjelsastrologi-hva er det

Sjelsastrologi er ditt fingeravtrykk og viser deg din sjels formål, og har til formål å veilede deg og og din sjels hensikt i dette liv – LIVSFORMÅLET ditt

 

Jeg er så takknemlig for  den dagen i Spania da jeg ble introdusert og kjent med den esoteriske delen av astrologien, Sjelsastrologi, gjennom min danske lærer og astrolog Gustav.

Dette gav resonans i hjertet mitt, det gav mening og en forståelse jeg ubevisst har søkt , kanskje i hele mitt jordiske liv, en bekreftelse på noe som jeg «ubevisst visste».

 

Det blir satt lys på ditt potensiale og din sjels vei – det er gjennom denne  veien  du lettere løser de utfordringene du møter her i livet.

 

Har du noen gang lurt på hvorfor noen tilsynelatende blir født med «en sølvskje i munnen» og glir let gjennom livet, imens du møter den ene utfordringen etter den andre?

 

Det kan være to svar på det.

 

Kjenner du at jeg snakker til deg, at det vekkes noe i deg ?

 

Når du kontakter meg og  ønsker  at jeg skal sette opp sjelshoroskopet ditt, tar vi en samtale.  Utfra  fra denne samtalen , (jeg kaller det en kartleggingssamtale), vil du føle om det er meg som kan hjelpe og veilede deg videre  -

 

Kontakt meg gjerne

sauna

I'm a paragraph. Click here to add

your own text and edit me.

Kontakt meg

Takk for innsendingen din!

hammam

I'm a paragraph. Click here to add

your own text and edit me.

fitness center

I'm a paragraph. Click here to add

your own text and edit me.

20210324_070618_0000.png