HVA GJØR EN 60 ÅRING PÅ EN BLOGG?

For det første er 60 bare et tall.

For det andre - så ligger det mye erfaring bak de to tallene.

Jeg har jobbet som terapeut i mange år og i de senere årene tok jeg en Coach - Mentor utdannelse, til sammen 25 år - og er sikkert ikke ferdig med å studere enda Jeg er en evig student og fortsatt sulten på livet og mer kunnskap.

Det å ha passert 60 år har gitt meg en trygghet og en mulighet jeg bare takker for. Jeg ser i bakspeilet og bruker det jeg ser som erfaring, går trygt videre med en visshet at JEG ER MEG og må ta mine valg, leve mitt liv slik jeg føler er riktig for meg, uten å tråkke på andre. For å komme dit har jeg brukt mange år på utdannelser som du kan lese om, «Om meg». Jeg har fått oppskrifter, men innrømmer at en plumper ut i grøfta av og til, men jeg BLIR IKKE DER.

Håper vi følges her til mange forskjellige temaer, kontakt meg gjerne om det er emner du ønsker at jeg kan ta opp ......

Hilsen Gunn

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Takk for innsendingen din!