top of page

FULLMÅNE I TVILLINGENES TEGN OG MÅNE I SKYTTEN - For konsentrasjon og jording CEDARWOOD


CEDARWOOD

I og med at Cedarwood er en treolje vil den også virke beroligende og avslappende gjennom dagen og passer godt å bruke rundt denne fullmånen. Rett og slett for å jorde meg og finne fokus. Dette er en olje som også vil være fin for å roe ned engstelige følelser som dukker opp.


Den gir deg fokus til å finne dine mål når du spenner buen til Skytten, men uten «uten spisse albuer» når du sikter med pilen mot ditt mål.

Cedarwood lærer deg ekte ydmykhet, hengivenhet og kjærlighet til det guddommelige – alt liv


Har du barn som er urolige og ikke klarer å konsentrere seg? Da er Cedarwood verdt å prøve. Den kan kombineres med andre oljer i en roll

erflaske, slik at hverdagen blir roligere og for å hjelpe til med økt fokus.


Cedarwood – en typisk treolje


Den har så mange ulike egenskaper. Men la meg minne om at Cedarwood er en treolje. Og alle treoljene har en beroligende og jordende påvirkning på oss. Cedarwood er ikke noe unntak. Smør den gjerne under føttene for å oppnå litt mer jording. Eller for å «lande i senga» når du skal sove.

Liker du å ta et fotbad , kan du også bruke denne oljen i vannet. Husk å bruke litt baseolje, melk og gjerne i epsomsalt, slik at oljen og vannet blander seg.

Et tips. Hvis du har noen utfordringer med huden, så putt et par dråper Lavendel-olje i badevannet også. Cedarwood + Lavendel = balsam for huden.


Personlig sov jeg utrolig godt i natt med kombinasjonen Lavendel og Cedarwood.

På dagen i dag bruker jeg jeg Cedarwood og Wild Orange på pulspunktene ved håndleddene som parfyme. Denne blandingen båder roer og løfter ( gir deg glede og opptimisme) Wild Orange blir kalt " Lykkepiller på flaske". Denne blandingen er god i diffuseren.


Uro og stress (negativ stress) er som gift for dine hormoner. Det øker bla kortisolet og adrenalinet . Kamp og flukt hormoner som gir full fart med håndbrekket på. Økt kortisol over tid har en tendens til å skape ekstra fettlager rundt magen (kort fortalt).


Jeg har god erfaringe ved bruk av rene eteriske oljer av terapeutisk grad fra klienter fra klinikken og nåværende brukere.


CEDARWOOD er absolutt en olje jeg kan anbefale før eller under en YOGA økt.
Ønsker du å få mer kjennskap til hva eteriske oljer av terapeutisk grad er, hva de de gjør og hvorfor?

TILBYR jeg deg et GRATIS og UFORPLIKTENDE lite MICROKURS for å se om disse oljene kan være noe for deg.


For mer info og påmelding : www.skapdinfremtid .com/kurs.Jeg håper du har hatt glede av å se hvordan jeg fletter sammen min kunnskap fra 30 år som terapeut, akupunktør, oljeveileder og med Hormoner som spesialfelt.


Gode tanker fra meg


Gunn Gudmundson - Skap din fremtidComments


bottom of page