top of page

ER DET FLAUT - SKAMFULLT Å HA HATT ELLER HA KREFT - Det er årets kreftdag i dag!


Et innlegg jeg hadde fra bloggen min for ca 2 år siden, og opplever at flere heldigvis står frem og snakker åpent ut om dette, - men for mange er det fortsatt skamfullt

Under ser du bloggen fra den tiden, - i dag venter jeg svar fra 2 års kontrollen etter jeg ble operert på Rikshospitalet og fjernet 20 cm av tynntarmen.
Det fører alltid en spenning med seg når jeg går og venter på svar, særlig når dagen for svaret fra kontrollen skulle ha kommet, men jeg er alikevel heldig , -

"Det tar ikke hele energien min , slår meg ikke ut, da jeg vet hva jeg skal fokusere på".
Jeg er utrolig bevisst på å leve dagen i dag og fokusere på alt det gode livet gir meg

SLØS IKKE MED LIVET , DET KOMMER IKKE I REPRISE
«DU HAR KREFT», SA STEMMEN I DEN ANDRE ENDEN AV TELEFONEN

7. desember 2019

Jeg var forberedt – men allikevel……………….. Jeg følte meg litt som den marihøna på bildet, på et lett gyngende blad

Stemmen i den andre enden beklaget at jeg skulle få beskjed om dette gjennom telefon, han var rolig – gav meg tid til å snakke og spørre – jeg følte at jeg snakket med et medmenneske og ikke en robot…………………kl var 09.10 på morgenen, de hadde hatt møte. DETTE BLE DEN FØRSTE DAGEN I MITT NYE LIVNETkreft – Nevroendokrin kreftEn skjelden kreftform svært få har hørt om. selv ikke min fastlege. Det er grunnen til at diagnosen ofte blir stilt for sent og kreften har spredd seg – det er rett og slett i kke nok kvalifiserte helsepersonell. Min netkreft ble oppdaget ved en såkalt «tilfeldighet» ved en CT undersøkelse, da jeg skulle sjekke opp noe annet, og tilfeldigvis var det helsepersonell på jobb den dagen som hadde kjennskap til dette. Det er en kreftform som setter seg i hormonproduserende kjertler , og det er det over hele kroppen , DERFOR ER SYMBOLET PÅ NET-kreft en SEBRA Jeg vil skrive mer om dette , men du lurer kanskje på hvorfor jeg blogger/skriver om min situasjon, hvorfor jeg vil blottlegge meg på denne måten? Jeg har tenkt endel på dette , snakket og rådført meg med mine nermeste . Punkt 1 – Jeg ønsker å være med på å gjøre denne kreftformen mer kjent slik at flere får hjelp og behandling i tide. Jeg vil presisere at jeg IKKE ER EN DIAGNOSE, MEN FORTSATT GUNN. Jeg erF en FIGHTER , men ikke mot kreften , men FOR LIVET


Har du noen spørsmål eller kommentarer , er jeg tilgjengelig

Jeg jobber nå med et lite kurs - " En reise fra DRØM TIL VIRKELIGHET", som er en oppskrift jeg selv har brukt i disse årene


Gode tanker fra meg

Mvh. Gunn留言


bottom of page